Friday, August 29, 2008

Referinte

"Inca din timpul prietenei noastre, florile au avut o semnificatie deosebita, astfel trandafirii au fost nelipsiti in diminetile sau serile cand ne intalneam pentru a ne impartasi iubirea. Cuvintele pline de tandrete si trandafirii erau ingredientele cele mai potrivite in demersul meu de a castiga inima iubitei mele.
Tocmai de aceea, ne-am dorit ca aranjamentele florale pentru nunta noastra sa fie realizate de cineva care sa imbine sensibilitatea creatoare cu siguranta experientei.
Aranjamentele florale si alte decoratiuni realizate la nunta noastra de catre Luminita ilustreaza maiestria si sensibilitatea sa, dovedind inca odata ca este o persoana foarte competenta in acest domeniu multicolor si parfumat al artei florale. Daca sunteti in situatia de a face o alegere privind decoratiunile sau aranjamentele florale necesare vreunui eveniment deosebit din viata voastra, v-o recomandam pe Luminita Alexandru cu mult drag !" Adi &Iulia


" De cand ma stiu visam ca la nunta mea biserica si restaurantul sa fie pline de flori. Luminita mi-a indeplinit acest vis.Tin si acum minte, dupa 4 ani, bancile pline de flori, frumos aranjate din biserica si toate aranjamentele care pur si simplu m-au incantat si mi-au facut nunta mai frumoasa.
Iti multumesc inca o data Luminita ! " Adela


" Ne-a placut aranjamentul din biserica, de la nunta noastra, emana gust, eleganta.
Sala de mese a fost transformata intr-un loc placut, primitor, plin de viata datorita creativitatii cu care au fost folosite florile, ghirlandele, iedera si alte accesorii de decor.
E fascinant cum poate combina cineva florile, culorile lor astfel incat sa dea nastere unor ornamente florale de vis ! " Dani & Zoia


" Multumim pentru pasiunea cu care ne-ai decorat nunta. Acum cand privim peste ani la pozele de la nunta, putem observa in detaliu cum te-ai implicat in aranjarea bisericii si a restaurantului. Totul arata perfect.
Esti inascuta sa faci asta, se vede ca este darul tau.
Te vom recomanda cu placere si prietenilor nostri."
Liliana & Razvan



http://www.aranjamenteflorale-evenimente.ro/

No comments: